Idioma: Castellano | Català

Tradizione nella pasta fresca

Nuestro objetivo es proporcionar un amplio abanico del producto artesano más actual y novedoso.

Saber més

TRADIZIONE NELLA PASTA FRESCA

El nostre objectiu és proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou.

Saber més

Per a professionals

Tens un restaurant? Descobreix les nostres ofertes per als professionals del sector!

Saber més

Receptes per a tots

Vísita nostra secció de receptes i descobreix plats exquisits!

Saber més

QUÈ ESTÀ PASSANT A DA GIORGIO!

RAVIOLACCI de BOTIFARRA DEL PEROL Y ROVELLONS

Amb l'arribada de la tardor i hiverns ens venen de gust farciments que ens recordin a la frescor del bosc, bolets, tòfones.....
què us sembla un farciment de botifarra amb bolets?

Coneix els nostres productes

VOLA....VOLA.....LA COLOMBA DI PASQUA

Ens acaben d'arribar la nostra selecció de colombas. Destaquem MUZZI amb les seves exquisides varietats, tradizionale, cacau 70%,i
pistacchio di Bronte. Veuen a conèixer-les!!

http://www.dagiorgio.es/ca/receptes

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | info@dagiorgio.es