Idioma: Castellano | Català
Proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou és el nostre objectiu.
La pasta fresca es fa diàriament de forma artesana a l'obrador.
Les botigues Da Giorgio l'acosten al públic amb el màxim respecte i dins de les més estrictes normes de qualitat i higiene.
Al mateix temps el nostre exclusiu sistema de distribució permet que “botigues gourmets”, selectes restaurants i famoses cuines puguin disposar d'un producte d'altíssima qualitat, treballat amb cura i afecte.
En el nostre mètode d'elaboració prioritzem la selecció de sèmoles de blat dur i una matèria primera d'alta qualitat que al costat d'un control exhaustiu del procés de fabricació són garantia de l'èxit del nostre producte.
- Foie de Canard amb encenalls de Tófona
- Alberginia amb ceba confitada
- Formatge Gorgonzoa i Pera Confitada
- Espinacs, ricotta i Grana Padano
- Brie i Tófona
- Verdura, ricotta i Carn de Vedella rustida
La nostra primera Especialitat desde
el 1972 el "PANSEROTTI"
- Mortadela, Pernil cuit i pernil ibèric
- Sis Formatges
- Carxiofes i Ricotta
- Pernil Ibéric i Esparrecs
(Temporada)
- Butifarra del Perol i Rovellons
(Temporada)
- Formatge Provolone i ceba caramelitzada
- Formatge de Cabra i nous
- Mozzarella de búfala, tomàquet sec i
alfàbrega
- Ricotta i Verdura
- Pasta Integral, farcida de Verduretes a la
brasa i Tofu
- Pasta de sipia, farcida de Bacallà
- Pasta típica regional de Patata Cuita
- DELIZIE MEDITERANEE farcit de
carxiofes brasa, cipolline aceto
balsámico, olives siciliane, tomaquet
sec i alfàbrega
- Bolets Porcini
- Tófona
- Múrgules i cêpes
- Carn de Vedella Rustida
- Vedella rustida, especial
per sopes. Especial per nens
- Pasta d´ou, Tomaquet i espinacs
farcida de Carn de Vedella rustida.
Especial per sopas o per els Petits
de la casa