Idioma: Castellano | Català
Proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou és el nostre objectiu.
Si tens alguna recepta interessant envia'ns-la i la posarem en aquesta secció.
Us aconsellem una recepta ràpida i fàcil però amb un resultat exquisit.
Bullir el Raviolacci uns 5 minuts, escórrer i el passar-ho a una paella amb una mica d'oli d'oliva verge, uns trossets de carxofa a la brasa, cibulet, encenalls de pernil ibèric i cebollitas en vinagre de Mòdena.
Salteamos i servim.
Es poden afegir uns petalos de Parmiggiano Reggiano.
En un turmix posar tomàquets secs en oli (escorreguts), alfàbrega, formatge reggiano rallado, pinyons i oli d'oliva extravirgen.
Ho piquem que no quedi molt fi. Codimentamos i servim
Bullir els bottoni, escórrer, saltear un mix de bolets de temporada amb una miqueta de julivert i all, afegir els bottoni en la sarten i barrejar amb dues cullerades de nata liquida, formatge reggiano rallado i brots d'espinacs. Emplatar amb una base de confitura de tomàquet i servir.
Amb oli molt calent freimos els Rettangoloni de provolone uns 20 segons.
Els col·loquem en una petita cestita o papelina, i els sevimos amb una crema de formatge o un
pesto rosso